LÅT INTE VÅR RÖST TYSTAS!

 

REGERINGEN KAPAR STÖD TILL SVENSKA FREDS

Regeringen meddelar nu att de kapar stödet till Svenska Freds. Det innebär att vi nästa år har 2,7 miljoner kronor mindre att lägga på vårt arbete för fred och nedrustning. Det är ett hårt slag mot vårt arbete för fred och nedrustning. 

Beslutet att avskaffa stödet till Svenska Freds kan inte ses som något annat än ett mycket allvarligt och medvetet försök från regeringen att tysta kritiskt granskande röster och folkligt engagemang för fred. Det är sorgligt och chockerande att regeringen genom den här riktade attacken mot oss tydligt visar att de inte vill ha en nyanserad och bred debatt om säkerhet!

DIN GÅVA BEHÖVS!

I 140 år har vi arbetat för fred och nedrustning genom att bidra med fakta, kunskap, granskning och debatt. Låt inte vår röst tystas!

Ta ställning idag! Låt inte vår röst tystna! Ge en gåva eller bli medlem idag så är du med och räddar vårt arbete. Tack!

TA STÄLLNING IDAG!

Det statliga stödet till fredsrörelsen dras in, samtidigt som 119 miljarder spenderas på det militära! Ta ställning för freden! Bli medlem så ser du till att vår röst stärks!

 

Bli medlem!

REDAN MEDLEM?

Fantastiskt! Tack för att du redan är medlem! Då vet du precis som vi att fred byggs bäst genom demokrati och inte genom militära medel. Vi kommer fortsätta stå upp för att konflikter kan lösas utan våld och att krig kan förebyggas.

Ge en gåva så kan vårt fredsbyggande arbete fortsätta!

Ge en gåva!

FLER SÄTT ATT STÖDJA OSS